Top
 

Tours Search

Obilazimo prestonicu Mađarske - Budimpeštu. Ribarski bastion, crkva Matije Korvina, Bazilika Svetog Stefana, Andraši bulevar, Trg heroja su neke od znamenitosti koje ćemo obići. Fakultativno obilazimo ZOO vrt koji spada u jedan od najstarijih i najlepših na svetu.

2200RSD / po osobi
30.10.2021.

Zahvaljujući bogatoj istoriji staroj dva milenijuma, uticaju i spajanju različitih civilizacija, kultura i tradicija Pečuj je jedan od najuzbudljivijih gradova u Mađarskoj. Burna istorija ispisala je svoje stranice na licu ovog grada te se danas na uređenom prostranom trgu nalaze katolička katedrala, džamija, sinagoga.

2200RSD / po osobi
6.11.2021.

Vodimo Vas u okolinu Bijeljine - magično etno selo "Stanišići" u kojem se odmaraju i oči i duša. Vodimo Vas u etno selo gde čovek postaje plemenitiji, ali i mudriji slušajući žubor potoka i vodenice. Nakon toga idemo do Bijeljine, u obilazak znamenitosti i manastira Sv. Vasilija Ostroškog, a za ljubitelje šopinga tu su i…

1900RSD / po osobi
13.11.2021.

Vodimo Vas u grad Sunca - Trebinje. Pored prelepe reke Trebišnjice, simbole grada predstavljaju i Hercegovačka Gračanica, Manastir Tvrdoš. Nakon obilaska Tjentišta, centra nacionalnog parka Sutjeska, posetićemo Višegrad i čuveni most Mehmed Paše Sokolovića.

11520RSD / po osobi
26.-28.11.2021.

Ponovo možemo uživati u prazničnom duhu jednog od najlepših adventskih vašara Evrope. Zagreb za vreme Adventa nudi pregršt događaja i manifestacija. Ukrašene ulice gornjeg i donjeg grada, drvene stilizovane kućice sa poslasticama i kuvanim vinom i kao najveća atrakcija - veliko klizalište „Ledena bajka“.

4400RSD / po osobi
11.12.2021.

Imate li vremena za čaroliju Adventa u Budimpešti uz posetu ljupkoj Sent Andreji? Vodimo Vas u dvodnevni obilazak magijom okićene prestonice Mađarske. To je grad koji svojom lepotom i danas ostavlja bez daha, a temperament Čardaša držaće Vas budnim dok ćete u raskoši okićenih ulica i trgova uživati u gradu koji ne spava...

7640RSD / po osobi
11.-12.12.2021.

Božićni vašar Budimpešte pleni posebnim prazničnim duhom. Najlepši trgovi grada su bogato dekorisani i pretvaraju se u čarobne božićne pijace. U mnogobrojnim drvenim kućicama prodaju se praznične đakonije, kuvano vino i rakija su neizostavni, kao i mirisni kolači. Celu prazničnu sliku upotpunjuje bogat muzički sadržaj.

2400RSD / po osobi
18.12.2021.

Upoznajte Suboticu iz drugog ugla. . . U pratnji licenciranih turističkih vodiča, otkrijte koje tajne krije naš grad? Ko su najistaknutije ličnosti koje su obeležile razvitak grada? Vodimo vas na JEDNOIPOČASOVNI obilazak grada.

/ po osobi

Kroz priču licenciranih turističkih vodiča ćete imati priliku da "prošetate" krajem XIX i početkom XX veka. Zajedno ćemo se vratiti u lepu prošlost i sam početak razvitka današnje Subotice. Vodimo vas na DVOIPOČASOVNI obilazak grada.

/ po osobi

U JEDNOČASOVNOM obilasku Palića, čućete priču o najbitnijim objektima banje i priču o Palićkoj olimpijadi. Prošetaćemo i delom biciklističke staze koja je nekada bila napravljena za Olimpijadu, kao i stoletnim parkom koji je u samom srcu banje.

/ po osobi

Pripremili smo za vas jedinstveni ČETVOROČASOVNI program obilaska najbitnijih secesijskih građevina u Subotici i na Paliću. Kombinacija ova dva lokaliteta će vam stvoriti kompletnu sliku o Secesiji.

/ po osobi