Top
 

Zahvaljujući bogatoj istoriji staroj dva milenijuma, uticaju i spajanju različitih civilizacija, kultura i tradicija, Pečuj je jedan od najuzbudljivijih gradova u Mađarskoj. Burna istorija ispisala je svoje stranice na licu ovog grada te se danas na uređenom prostranom trgu nalaze katolička katedrala, džamija, sinagoga. Iskoristićemo priliku da ostanemo tokom festivala svetlosti koji je magičan kada…

3400RSD / po osobi
06.07.2024.

Poznato izletište i najveće jezero centralne Evrope koje često nazivaju mađarskim morem. Za čudesnu poetičnu prirodnu lepotu Tihanja „kriva“ su nepregledna, stogodišnja polja lavande koja celo poluostrvo boje u ljubičasto. U toku juna meseca, u ovom mestu održava se Festival lavande.

4200RSD / po osobi
22.06.2024.

Vodimo vas u Transilvaniju, čudesnu i mističnu regiju Rumunije. Pored svoje izuzetne prirode i lepote, poznata je po čuvenom surovom vlaškom vojvodi Vladu Cepešu. Obilazimo Alba Iuliu, Sigišoaru, Brašov, Sibiu, Drakulin dvorac Bran i kraljevski dvorac Peleš (fakultativno)

20500RSD / po osobi
06.06-09.06.2024.

Obilazimo jednu od najlepših lepotica na Dunavu, prestonicu Mađarske - Budimpeštu. Ovaj jednodnevni izlet vam omogućava da, u pratnji vodiča, upoznate ovaj grad na pravi način.  Fakultativno je omogućena poseta multimedijalnoj izložbi „Van Gogh – The Immersive Experience“.

3600RSD / po osobi
18.05.2024.

Upoznajte Suboticu iz drugog ugla. . . U pratnji licenciranih turističkih vodiča, otkrijte koje tajne krije naš grad? Ko su najistaknutije ličnosti koje su obeležile razvitak grada? Vodimo vas na JEDNOIPOČASOVNI obilazak grada.

/ po osobi

Kroz priču licenciranih turističkih vodiča ćete imati priliku da "prošetate" krajem XIX i početkom XX veka. Zajedno ćemo se vratiti u lepu prošlost i sam početak razvitka današnje Subotice. Vodimo vas na DVOIPOČASOVNI obilazak grada.

/ po osobi

U JEDNOČASOVNOM obilasku Palića, čućete priču o najbitnijim objektima banje i priču o Palićkoj olimpijadi. Prošetaćemo i delom biciklističke staze koja je nekada bila napravljena za Olimpijadu, kao i stoletnim parkom koji je u samom srcu banje.

/ po osobi

Pripremili smo za vas jedinstveni ČETVOROČASOVNI program obilaska najbitnijih secesijskih građevina u Subotici i na Paliću. Kombinacija ova dva lokaliteta će vam stvoriti kompletnu sliku o Secesiji.

/ po osobi