Top
 
KOPAONIK ski centar svojim uređenim skijaškim terenima nudi uživanje svim kategorijama skijaša, od početnika do onih naprednih sposobnosti. Ski centar poseduje preko 62 km staza uređenih za alpsko i nordijsko skijanje. Poseduje i uređen snow-board park, na kome se organizuju takmičenja domaćeg i međunarodnog karaktera. Pored skijanja, posetioci Kopaonika zimi mogu uživati i u sankanju, vožnji motornim sankama i “kwad”-ovima, kao i vožnjama na bobu na šinama, “tjubing-u.
 
Cenovnik:
 
 
STARA PLANINA čini prirodnu srpsko-bugarsku granicu. Jedna od najlepših srpskih planina krije brojne zanimljivosti koje je svrstavaju u omiljene zimske destinacije. Najviši vrh Stare planine, i drugi po redu u Srbiji je Midžor. Nalazi se na preko 2.000  m nadmorske visine, odakle se pruža neverovatan pogled za sve koji odluče da ga osvoje.
Jedan od najlepših predela je Babin zub, zaštićen prirodni rezervat koji je i najveći skijaški centar ove planine. Čine ga tri skijaške staze: Konjarnik, Sunčana dolina i Markova livada. 
 
Cenovnik:
 
 
ZLATIBOR se  nalazi u jugozapadnom delu Srbije, na nadmorskoj visini od 700 – 1.500 m, 238 km od Beograda. Najviši planinski vrhovi su: Tornik (1.496 m) i Čigota (1.422 m). Zahvaljujući specifičnoj klimi i vazdušnim strujanjima, nezagađenom vazduhu, zdravoj i čistoj vodi, velikom broju sunčanih dana u godini, Zlatibor se razvio u čuveni letnji i zimski turistički centar, sa najdužom turističkom tradicijom u Srbiji.
 
Cenovnik: 
 
DIVČIBARE nadomak Valjeva su planinski turistički centar najbliži Beogradu i Novom Sadu. Upoznajte prirodu Divčibara, uživajte u skijanju, prođite pešačkim stazama i bacite pogled sa prelepih vidikovaca ove prelepe planine.
 
Cenovnik: