Top
 

Naša putovanja

Obilazimo jednu od najlepših lepotica na Dunavu, prestonicu Mađarske - Budimpeštu. Ovaj jednodnevni izlet vam omogućava da, u pratnji vodiča, upoznate ovaj grad na pravi način. A da šoping leči, u to ćemo se uveriti nakon obilaska grada jer ćemo posetititi i tržni centar Campona. 

2200RSD / po osobi
07.08.2021.

Vodimo Vas u grad Sunca - magično Trebinje. Pored prelepe reke Trebišnjice u kojoj se nalazi neobična vrsta ribe - svima poznata kao čovečja ribica, simbole grada predstavljaju i Hercegovačka Gračanica, Manastir Tvrdoš. Ako treba da izdvojimo drvo kao simbol grada - u Trebinju su to platani.

11550RSD / po osobi
19-22.08.2021.

Krupajsko vrelo predstavlja jednu od prirodnih retkosti i obeležja Homoljskog kraja. Ovo izvorište, koje na površini stvara kraško jezero, mami u carstvo šuma, voda i čistog vazduha. Legenda kaže da su Homoljske planine progutale veliku količinu zlata koje je sakriveno u Zlatnoj pećini na dnu Krupajskog vrela.

3450RSD / po osobi
28.08.2021.

Doživite Sarajevo u pravom svetlu. Kroz priču vodiča vratićete se nekoliko vekova unazad. Nemojte propustiti najbolje ćevape, šetnju na Baščaršiji, obilaske divnih znamenitosti. Program zaokružujemo posetom Bosanskim piramidama u blizini mesta Visoko.

7550RSD / po osobi
28-29.08.2021.

Poznato izletište i najveće jezero centralne Evrope koje često nazivaju mađarskim morem. Okolina jezera nudi mnoštvo mogućnosti za obilaske. Svojom lepotom i idealnim položajem izdvaja se Šiofok. Nalazi se na dve  plaže, srebrnoj i zlatnoj, iza kojih se nalazi centar grada sa Milenijumskim parkom i vodotornjem visokim 45 m.

2600RSD / po osobi
04.09.2021.

Nakon osvojenog vrha Kablara, sa  ljubiteljima pešačenja, druženja i sa osobama dobrog raspoloženja i avanturističkog duha, šetamo do vrha planine Ovčar. Čeka nas nova uzbudljiva avantura osvajanja još jednog vrha.

2950RSD / po osobi
11.09.2021.

Na Dunavu se nalaze brojne tvrđave, a mi ćemo tokom ovog izleta obići 3 lepotice - Ramsku, Golubačku i Smederevsku tvrđavu. Pripremili smo za Vas jedno divno istorijsko putovanje sa osvrtom na srednji vek. Pored vidne lepote i bogate istorije, o ovim lepoticama kao i mestima na kojima se nalaze, ispričane su brojne legende.

3800RSD / po osobi
18.09.2021.

Kažu da je Šumadija najlepša regija Srbije jer njena blaga brda prekrivena voćnjacima podsećaju na živopisne predele Toskane. Na ovom putovanju ćemo se i uveriti u sve te lepote. Za početak će Vas oduševiti pogled koji se pruža sa platoa gde se nalazi spomenik Neznanom junaku, kao i pogled sa Avalskog tornja. Potom ćemo uživati…

3450RSD / po osobi
25.09.2021.