Top
 

Naša putovanja

Smederevo je izgrađeno na strateški veoma značajnom mestu. Nekada je čuvalo granicu Rimskog carstva, a kasnije je pokraj njega prolazio Carigradski drum. Poseban značaj je ovaj grad dobio početkom XV veka kada ga je srpski despot Đurađ Branković učinio poslednjom srednjovekovnom prestonicom Srbije.

2990RSD / po osobi

Putevi na Fruškoj Gori opisuju istoriju naše zemlje. U seobama naroda na ovoj planini su izgrađeni brojni spomenici kulture, a Sremski Karlovci će biti centar srpskog naroda i političke moći od XVII do XIX veka. Vodimo Vas na jedno fantastično istorijsko putovanje kroz Sremske Karlovce, zatim kroz obilazak manastira i Novog Sada.

2300RSD / po osobi

Kažu da je Šumadija najlepša regija Srbije jer njena blaga brda prekrivena voćnjacima podsećaju na živopisne predele Toskane. Na ovom putovanju ćemo se i uveriti u sve te lepote. Za početak će Vas oduševiti pogled koji se pruža sa platoa gde se nalazi spomenik Neznanom junaku, kao i pogled sa Avalskog tornja. Potom ćemo uživati…

3450RSD / po osobi

Na Dunavu se nalaze brojne tvrđave, a mi ćemo tokom ovog izleta obići 3 lepotice - Ramsku, Golubačku i Smederevsku tvrđavu. Pripremili smo za Vas jedno divno istorijsko putovanje sa osvrtom na srednji vek. Pored vidne lepote i bogate istorije, o ovim lepoticama kao i mestima na kojima se nalaze, ispričane su brojne legende.

3800RSD / po osobi

Krupajsko vrelo predstavlja jednu od prirodnih retkosti i obeležja Homoljskog kraja. Ovo izvorište, koje na površini stvara kraško jezero, mami u carstvo šuma, voda i čistog vazduha. Legenda kaže da su Homoljske planine progutale veliku količinu zlata koje je sakriveno u Zlatnoj pećini na dnu Krupajskog vrela.

3450RSD / po osobi

Sa  ljubiteljima pešačenja, druženja i sa osobama dobrog raspoloženja i avanturističkog duha, šetamo do vrha Kablara sa kojeg se pruža fenomenalan pogled na meandre reke Zapadna Morava.

2950RSD / po osobi

Beograd iz drugog ugla Vam, pored uzbudljive avanture obilaska podzemnog Beograda, omogućuje i da obiđete centar samog grada – peške. Prošetaćemo ulicama kroz koje svakodnevno koračaju naše poznate ličnosti. Podsetićemo se nekadašnjih boema, te prošetati i čuvenom Skadarlijom.

2950RSD / po osobi