Top
 

Naša putovanja

Obilazimo prestonicu Mađarske - Budimpeštu. Ribarski bastion, crkva Matije Korvina, Bazilika Svetog Stefana, Andraši bulevar, Trg heroja su neke od znamenitosti koje ćemo obići. Fakultativno obilazimo ZOO vrt koji spada u jedan od najstarijih i najlepših na svetu.

2200RSD / po osobi
30.10.2021.

Zahvaljujući bogatoj istoriji staroj dva milenijuma, uticaju i spajanju različitih civilizacija, kultura i tradicija Pečuj je jedan od najuzbudljivijih gradova u Mađarskoj. Burna istorija ispisala je svoje stranice na licu ovog grada te se danas na uređenom prostranom trgu nalaze katolička katedrala, džamija, sinagoga.

2200RSD / po osobi
6.11.2021.

Vodimo Vas u okolinu Bijeljine - magično etno selo "Stanišići" u kojem se odmaraju i oči i duša. Vodimo Vas u etno selo gde čovek postaje plemenitiji, ali i mudriji slušajući žubor potoka i vodenice. Nakon toga idemo do Bijeljine, u obilazak znamenitosti i manastira Sv. Vasilija Ostroškog, a za ljubitelje šopinga tu su i…

1900RSD / po osobi
13.11.2021.

Ponovo možemo uživati u prazničnom duhu jednog od najlepših adventskih vašara Evrope. Zagreb za vreme Adventa nudi pregršt događaja i manifestacija. Ukrašene ulice gornjeg i donjeg grada, drvene stilizovane kućice sa poslasticama i kuvanim vinom i kao najveća atrakcija - veliko klizalište „Ledena bajka“.

4400RSD / po osobi
11.12.2021.

Božićni vašar Budimpešte pleni posebnim prazničnim duhom. Najlepši trgovi grada su bogato dekorisani i pretvaraju se u čarobne božićne pijace. U mnogobrojnim drvenim kućicama prodaju se praznične đakonije, kuvano vino i rakija su neizostavni, kao i mirisni kolači. Celu prazničnu sliku upotpunjuje bogat muzički sadržaj.

2400RSD / po osobi
18.12.2021.