Top
 

Zagreb – Advent

11200RSD po osobi

Ponovo možemo uživati u prazničnom duhu jednog od najlepših adventskih vašara Evrope. Tematski ukrašene ulice gornjeg i donjeg grada, drvene stilizovane kućice sa poslasticama i kuvanim vinom i kao najveća atrakcija – veliko klizalište „Ledena bajka“. U povratku obilazimo i Osijek u pratnji vodiča.

OBILAZIMO: ZAGREB –  OSIJEK

10 – 11.12.2022.
 • Cena po osobi
  Odrasli 11.200 RSD, deca do 12 godina 9.600 RSD
 • Uključeno u cenu
  Prevoz autobusom turističke klase bez TV-a i WC-a, Smeštaj u hotelu Lavica*** (u 1/2 i 1/3 sobama) u Samoboru na bazi 1 noćenja sa doručkom (švedski sto - samoposluživanje), razgledanja po programu u pratnji lokalnog vodiča, pratilac grupe, organizacioni troškovi.
 • Nije uključeno u cenu
  Fakultativni kao i ostali individualni troškovi, putno zdravstveno osiguranje (osobe do 18g 300 RSD, 18 - 69g 500 RSD din po osobi)
 • Način plaćanja
  Uplata 5.000 RSD po osobi prilikom rezervacije, ostatak u 3 iste mesečne rate do 15.02.2023. godine. Za rate koje dospevaju nakon realizovanog putovanja, deponuju se čekovi.
1
1.dan 10.12.2022.
Polazak iz Subotice u 04:00h ispred glavne autobuske stanice. Vožnja auto putem kroz Hrvatsku sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora i obavljanja graničnih formalnosti. Dolazak u Zagreb i obilazak grada u pratnji lokalnog vodiča: Trg Kralja Tomislava, Zrinjevac, Trg Bana Jelačića, katedrala, Pravoslavna saborna crkva, Banski dvori, Lotršćak, Cvetni trg… Odlazak do hotela Lavica ***,  koji se nalazi na dvadesetak kilometara od Zagreba, smeštaj i odmor od puta. Popodnevni odlazak na adventski vašar u Zagrebu, za koji mnogi tvrde da je lepši i od bečkog. Ko voli, nek ponese klizaljke za posetu prelepom ledenom parku. Bogat program, razgledanje i šetnja. Povratak u hotel. Noćenje.
2
2. dan 11.12.2022.
Doručak u hotelu na bazi švedskog stola. Oko 09:00h odlazak u jedan od  zagrebačkih tržnih centara. Slobodno vreme za kupovinu i razgledanje. Nastavak putovanja i popodnevni dolazak u Osijek. Obilazak grada u pratnji lokalnog vodiča… Centar grada, Konkatedrala, pešački most. Odlazak do starog dela - Tvrđa. Šetnja, potom slobodno vreme za osiječki adventski vašar. Nastavak putovanja. Povratak u kasnim večernjim satima, na autobusku stanicu Subotica.
3
Kompletan program u PDF-u
Kompletan program možete preuzeti klikom OVDE