Top
 

Zagreb – Advent

5250RSD po osobi

Ponovo možemo uživati u prazničnom duhu jednog od najlepših adventskih vašara Evrope. Tematski ukrašene ulice gornjeg i donjeg grada, drvene stilizovane kućice sa poslasticama i kuvanim vinom i kao najveća atrakcija – veliko klizalište „Ledena bajka“

OBILAZIMO: ZAGREB –  OSIJEK

02.12.2023.
 • Cena po osobi
  Odrasli 5.250 RSD
 • Uključeno u cenu
  Prevoz autobusom turističke klase bez TV-a i WC-a, razgledanja po programu u pratnji lokalnog vodiča, pratilac grupe, organizacioni troškovi.
 • Nije uključeno u cenu
  Fakultativni kao i ostali individualni troškovi, putno zdravstveno osiguranje
 • Način plaćanja
  Uplata 1.000 RSD po osobi prilikom rezervacije, ostatak 10 dana pre početka putovanja
1
Polazak grupe iz Subotice u 02:00h ispred glavne autobuske stanice, iz Bačke Topole u 02:30h. Vožnja autoputem kroz Hrvatsku sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora i obavljanja graničnih formalnosti. Dolazak u Zagreb u jutarnjim časovima. Sledi pešački obilazak grada u pratnji lokalnog vodiča: Trg Kralja Tomislava, Zrinjevac, Trg Bana Jelačića, katedrala, Pravoslavna saborna crkva, Banski dvori, Lotršćak, Cvetni trg.  Popodnevni odlazak na adventski vašar za koji mnogi tvrde da je lepši i od bečkog. Ko voli, neka ponese klizaljke za posetu prelepom ledenom parku. Slobodno vreme za individualno razgledanje, šetnju i uživanje u prazničnom duhu. Večernji polazak za Suboticu i noćna vožnja autoputem kroz Hrvatsku, preko Osijeka, sa zadržavanjem radi graničnih formalnosti. Povratak u ranim jutarnjim satima na mesto polaska.
2
Kompletan program u PDF-u
Kompletan program možete preuzeti klikom OVDE