Top
 

Sarajevo-Piramide

7300RSD po osobi

Doživite Sarajevo u pravom svetlu. Ne propustite , najbolje ćevape, šetnju na Baščaršiji, obilaske divnih znamenitosti. Dopustite da Vam dočaramo pravi duh Sarajeva te Vas, kroz priču, vratimo nekoliko vekova unazad. Kompletan program zaokružujemo odlaskom do mesta Visoko gde ćete imati priliku da čujete priču o bosanskim piramidama.

OBILAZIMO: CENTAR SARAJEVAfakultativno: Vrelo Bosne – PIRAMIDE

28-29.05.2022.
 • Cena po osobi
  Odrasli 7.300 RSD, deca do 12 godina 5.300 RSD
 • Uključeno u cenu
  Prevoz klimatizovanim autobusom turističke klase bez TV-a i WC-a, smeštaj u hotelu BM INTERNATIONAL*** (u 1/2 i 1/3 sobama) u Sarajevu na bazi 1 noćenja sa doručkom (švedski sto- samousluživanje), razgledanje Sarajeva u pratnji vodiča, pratilac grupe, organizacioni troškov
 • Nije uključeno u cenu
  Putno zdravstveno osiguranje koje se plaća posebno u Agenciji (grupno:odrasli 18 -69 god.500 din), fakultativne kao i ostale individualne troškove koji se plaćaju na licu mesta predstavniku lokalne agencije ili na ulazima: porcija 10 ćevapa „Kod Želje“ i paket ulaznica u objekte za Sarajevo (Svrzina kuća, Džamija, Vrelo Bosne) - 10 eur, vođena arheološka tura Ravne 2 sa lokalnim vodičem – 10 eur (20KM) na lokalitetu
 • Način plaćanja
  Uplata 3.000 dinara prilikom rezervacije, ostatak 10 dana pre početka putovanja ili na rate čekovima građana (2 rate)
1
1. DAN Duh Orijenta - SARAJEVO
1. dan (28.05.2022.) Polazak u 01:00h iz Subotice ispred glavnog ulaza u autobusku stanicu, potom iz Bačke Topole oko 02:30h. Noćna vožnja sa usputnim pauzama po potrebi grupe, putnim pravcem Novi Sad, Šabac, Loznica, Zvornik. U jutanjim časovima dolazak u Vlasenicu. Pauza u tržnom centru. Nastavak putovanja do Sarajeva. Po dolasku u Sarajevo u prepodnevnim časovima, sledi obilazak u pratnji vodiča. Poseta Svrzinoj kući, objektu iz 19. veka, najboljem pokazatelju kako se nekada živelo na ovim prostorima. Potom sledi odlazak do crkve Svetog Arhanđela Mihajla, sagrađene u srednjem veku i razgledanje centra grada i to trga Sebilj- čuveni trg sa česmom, Kazandžiluka sa mnoštvom starih zanatskih radionica i prodavnica, Gazi Husref Begove džamije, Bezistana, katoličke crkve Srca Isusovog. Slobodno vreme u centru grada za šetnju, degustaciju ćevapa kod Želje ili kafu u Kući Sevdaha. Nakon obilaska, smeštaj u hotel, nedaleko od centra grada. Slobodno vreme. Noćenje.
2
2. DAN Energija BOSANSKIH PIRAMIDA
2.dan (29.05.2022.) Doručak. Polazak iz hotela u jutarnjim časovima, vožnja do Vrela Bosne – spomenika prirode jedinstvene lepote koji se nalazi u podnožju planine Igman, kod naselja Ilidža. Reka Bosna izvire u nekoliko jakih kraških izvorišta okruženih zelenilom. Slobodno vreme za šetnju i razgledanje. Nastavak putovanja do mesta Visoko. Poseta “Arheološkog parka bosanska piramida sunca”. U okviru obilaska fakultativno je organizovana arheološka tura. Poseta izložbi artifakata pronađenih u tunelima Ravne 3 i posetu istim tunelima, ulazak u tunele ‘Ravne 4’, objašnjenje koncepta piramide na primeru Zelene kristalne piramide, ulazak u Orgonsku komoru. Slobodno vreme u parku za šetnju i individualno razgledanje. Putovanje preko Bosne sa pauzama po potrebi grupe. Dolazak u Suboticu u kasnim večernjim časovima.
3
Kompletan program u PDF-u
Kompletan program možete preuzeti klikom OVDE