Top
 

Pečuj

2200RSD po osobi

Zahvaljujući bogatoj istoriji staroj dva milenijuma, uticaju i spajanju različitih civilizacija, kultura i tradicija Pečuj je jedan od najuzbudljivijih gradova u Mađarskoj. Burna istorija ispisala je svoje stranice na licu ovog grada te se danas na uređenom prostranom trgu nalaze katolička katedrala, džamija, sinagoga. 

OBILAZIMO: grad PEČUJ

 

6.11.2021.
 • Cena po osobi
  Odrasli 2.200 RSD, deca do 12 godina 1.700 RSD
 • Uključeno u cenu
  Prevoz autobusom turističke klase bez TV-a i WC-a, obilazak Pečuja po programu u pratnji lokalnog vodiča, pratilac grupe i organizacioni troškov
 • Nije uključeno u cenu
  fakultativne kao i ostale individualne troškove koji se plaćaju na licu mesta predstavniku lokalne agencije ili na ulazima. Ulaz u Žolnai muzej oko 5 eur po osobi ukoliko se formira grupa od 15 osoba.
 • Način plaćanja
  Uplata 1.000 dinara prilikom rezervacije, ostatak 10 dana pre početka putovanja.
1
Plan putovanja
Polazak u 7:00 časova ispred glavne autobuske stanice u Subotici. Vožnja sa kraćim usputnim pauzama i zadržavanjem na graničnom prelazu radi obavljanja carinskih formalnosti. Dolazak u Pečuj oko 11 časova. Šetnja do centra grada, obilazak znamenitosti u pratnji lokalnog vodiča u trajanju od 3h: Trg Košut Lajosa, sinagoga, Žolnai fontana, Sečenjijev trg sa džamijom, Pečujska Bazilika, trg Svetog Ištvana do Nacionalnog teatra. Oko 14h odlazak do čuvene “Kiraly“ ulice sa mnoštvom prodavnica i restorana. Slobodno vreme tokom popodneva za ručak. Po želji, odlazak u tržni centar „Arkad” koji se takođe nalazi u centru grada. Fakultativno obilazak muzeja manufakture Zsolnai. Oko 19h sledi povratak za Suboticu, sa usputnim stajanjima radi obavljanja graničnih formalnosti. Povratak na polazišno mesto u večernjim časovima.
2
Kompletan program u PDF-u
Kompletan program možete preuzeti klikom OVDE