Top
 

“KAŠTEL U JEZERU”

1200RSD po osobi

Dragi naši, vodimo Vas u Sombor. Da ima svega na volju imaćete priliku da se uverite u nekom od brojnih kafića i restorana u pauzi dok čekate odlazak na jednu veoma interesantnu predstavu. Saga o porodici i generacijama predaka koji su potonuli u jezero, a čija dela i grehovi u sadašnjosti prave koncentrične krugove.

PREDSTAVA: KAŠTEL U JEZERU, režija: Marjan Nećak

31.05.2022.
 • Cena po osobi
  1.200 dinara
 • Uključeno u cenu
  Prevoz turističkim klimatizovanim autobusom - prevoznika “Subotica Trans“ Subotica ili „Sutravel Trans“ Subotica, ulaznice za predstavu, vođstvo puta i organizacioni troškovi.
 • Nije uključeno u cenu
  Sve individualne troškove koji nisu gore navedeni
 • Način plaćanja
  Uplata ukupnog iznosa 10 dana do polaska,
1
Plan putovanja
Polazak grupe iz Subotice je u utorak, 31. maja u 17h. Prevoz je organizovan turističkim klimatizovanim autobusom, bez TV-a i WC-a. Putni pravac od Subotice je preko Bajmoka, Svetozara Miletića, do Sombora. Slobodno vreme u Somboru za  individualno razgledanje od 18 do 20h. Za ljubitelje dasaka koje život znače, odlazak na predstavu "KAŠTEL U JEZERU" Nine Plavanjac, u režiji Marjana Nećaka. Ova priča je saga o porodici čiji članovi su jedan otac, jedna ćerka i čovek koga voli, jedna mrtva majka, jedan kaštel, jedno jezero, jedan đavo, i generacije predaka koje su odavno potonule u jezeru, a čija dela i grehovi i dalje u sadašnjosti prave koncentrične krugove. Kroz bajku o mrtvima, istražujemo transgeneracijsku traumu, porodično nasleđe koje se ogleda u dugovima - u potiskivanju emocija, zataškavanju istine, neostvarenim odnosima i ljubavima. Ono što roditelji Jakova, glave porodice, nisu umeli da pruže njemu, oštetilo ga je tako da on sada oštećuje budućnost svoje ćerke Julije. Julija rađa sina koji je, zahvaljujući svom ocu Tomašu, začet proklet. Svi su do tačke gušenja zatrpani besom prema onom ko ih je stvorio - čak i Čovek iz jezera, mefistofelovska drevna pojava, koji je takođe „ostavljen sam u ovoj kući da luta“, isto kao i porodica u njegovoj milosti. Polazak za Suboticu iz Sombora je oko 22h. Putovanje istim putnim pravcem. Dolazak je planiran do ponoći.
2
Kompletan program u PDF-u
Kompletan program možete preuzeti klikom OVDE