Top
 

Etno selo “Stanišići”

2100RSD po osobi

Vodimo Vas u okolinu Bijeljine – magično etno selo “Stanišići” u kojem se odmaraju i oči i duša, selo gde čovek postaje plemenitiji, ali i mudriji slušajući žubor potoka i vodenice. Na ovom izletu nećemo propustiti i odlazak do obližnje Bijeljine u posetu nekom od brojnih šoping centara. 

OBILAZIMO: ETNO SELO “STANIŠIĆI” – BIJELJINU (ŠOPING)

06.08.2022.
 • Cena po osobi
  Odrasli 2.100 dinara, deca do 12 godina 1.700 dinara po osobi
 • Uključeno u cenu
  Prevoz klimatizovanim autobusom turističke klase bez TV-a i WC-a, obilaske po programu, licencirani vodič/pratilac grupe, organizacioni troškovi
 • Nije uključeno u cenu
  Svi individualni troškovi koji gore nisu navedeni, putno zdravstveno osiguranje (osobe do 18 g 150 RSD, 18 - 69g 250 RSD din po osobi, 70 - 75g 500 RSD)
 • Način plaćanja
  Uplata 1.000 dinara prilikom rezervacije, ostatak 10 dana pre početka putovanja
1
Plan putovanja
Polazak iz Subotice u 05:30 časova. Putovanje preko Novog Sada do etno sela "Stanišići".  U selu se danas izdvajaju dve celine. Jedna prikazuje svetovni život i izgrađena je od drveta. Čine je drvene kuće - brvnare sa pokućstvom koje im je vekovima pripadalo. Kuće povezuju popločane kamene staze, a u centru sela su dva jezera. Druga celina je duhovnog karaktera i predstavljena je srednjevekovnom arhitekturom građenom u kamenu, koja je u stvari skup replika istorijskog i religijskog značaja. U okviru kompleksa se nalaze i etno restorani gde možete isprobati neke od specijaliteta tradicionalne kuhinje. Nakon obilaska odlazak u Bijeljinu - jedan od najznačajnijih gradova Republike Srpske i središte Semberije. Slobodno vreme možete iskoristiti za posetu manastira Sv. Vasilija Ostroškog - čiji hram predstavlja arhitektonsko i umetničko delo visoke vrednosti za čiju su izgradnju angažovani najbolji neimari ovoga kraja,dok će svi ljubitelji šopinga moći da potraže nešto po svom ukusu u nekom od odlično snabdevenih tržnih centara kao što su Bijeljina City mall, Oktan tržni centar, Fortuna home. Nakon posete Bijeljini polazak za Srbiju i povratak u mesto polaska u kasnijim večernjim satima.
2
Kompletan program u PDF-u
Kompletan program možete preuzeti klikom OVDE