Top
 

Budimpešta i ZOO vrt

2200RSD po osobi

Obilazimo jednu od najlepših lepotica na Dunavu, prestonicu Mađarske – Budimpeštu. Ovaj jednodnevni izlet vam omogućava da, u pratnji vodiča, upoznate ovaj grad na pravi način.  Fakultativno je omogućena poseta ZOO vrtu koji spada u jedan od najstarijih i najlepših na svetu.

OBILAZIMO:  BUDIMSKA TVRĐAVA – PEŠTANSKA STRANA – ZOO VRT (fakultativno)

30.10.2021.
 • Cena po osobi
  Odrasli 2.200 RSD, deca do 12 godina 1.700 RSD
 • Uključeno u cenu
  Prevoz autobusom turističke klase (klima, tv, audio...), marke Neobus- Volvo, Neoplan, panoramsko razgledanje Budimpešte u pratnji lokalnog vodiča po programu, pratilac grupe, organizacioni troškovi
 • Nije uključeno u cenu
  fakultativni kao i ostali individualni troškovi. Ulaznica u ZOO vrt 3.300 ft, deca i stariji od 65 godina ostvaruju popust.
 • Način plaćanja
  Uplata 1.000 dinara prilikom rezervacije, ostatak 10 dana pre početka putovanja.
1
Plan putovanja
Polazak grupe iz Subotice je u 07:00 h ispred glavne autobuske stanice. Vožnja autoputem sa jednom usputnom pauzom radi osveženja putnika. Dolazak grupe u Budimpeštu oko 11:00h. Po dolasku sledi panoramsko razgledanje grada uz obilazak znamenitosti. Razgledanje počinje od Budimske tvrđave obilaskom Ribarskog bastiona i crkve Matije Korvina, potom se prelazi na Peštansku stranu gde se obilazi Bazilika Svetog Stefana, Andraši bulevar, Trg heroja... Fakultativno poseta ZOO vrtu koji spada u jedan od najstarijih i najlepših na svetu. Sadrži preko hiljadu vrsta sa svih kontinenata, a godišnje ga poseti više od milion ljudi. Slobodno vreme za obilazak centra grada i individualne aktivnosti. Sledi povratak iz Budimpešte za Suboticu. Očekivani dolazak u kasnim večernjim časovima.
2
Kompletan program u PDF-u
Kompletan program možete preuzeti klikom OVDE