Top
 

Budimpešta

3600RSD po osobi

Obilazimo jednu od najlepših lepotica na Dunavu, prestonicu Mađarske – Budimpeštu. Ovaj jednodnevni izlet vam omogućava da, u pratnji vodiča, upoznate ovaj grad na pravi način.  Fakultativno je omogućena poseta multimedijalnoj izložbi „Van Gogh – The Immersive Experience“. U pitanju je višestruko nagrađivana izložba koju je posetilo preko 20 miliona ljudi širom sveta. Ova izložba koristi multimedijalnu tehnologiju za projektovanje najpoznatijih Van Gogovih slika na velike površine, stvarajući impresivno iskustvo za posetioce. Posetioci mogu da prošetaju kroz projekcije i da se osećaju kao da koračaju u svetu Van Gogovih slika.

OBILAZIMO:  BUDIMSKA TVRĐAVA – CENTAR BUDIMPEŠTE – VAN GOGH IZLOŽBA (fakultativno)

18.05.2024.
 • Cena po osobi
  Odrasli 3.600 RSD, deca do 12 godina 3.200 RSD
 • Uključeno u cenu
  Prevoz autobusom turističke klase, panoramsko razgledanje Budimpešte u pratnji lokalnog vodiča po programu, pratilac grupe, organizacioni troškovi
 • Nije uključeno u cenu
  Ulaznicu za posetu Van Gogove izložbe 7.000 HUF + 500 HUF digitalne naočare (plaća se na licu mesta pratiocu grupe); fakultativne kao i ostale individualne troškove koji se plaćaju na licu mesta predstavniku lokalne agencije ili na ulazima.putno zdravstveno osiguranje (preporučuje se, može se kupiti u agenciji)
 • Način plaćanja
  Uplata 1.000 dinara prilikom rezervacije, ostatak 10 dana pre početka putovanja.
1
Plan putovanja
Jednodnevni izlet (Subota) 18.05.2024. Polazak grupe iz Bačke Topole u 6:30, potom iz Subotice u 07:00 h ispred glavne autobuske stanice. Vožnja sa jednom usputnom pauzom radi osveženja putnika. Dolazak grupe u Budimpeštu i panoramsko razgledanje grada uz obilazak znamenitosti u pratnji lokalnog vodiča. Kreće se od Trga Heroja, potom Andraši bulevarom pored Opere i bazilike Svetog Stefana do Budimske tvrđave sa razgledanjem Ribarskog bastiona i crkve Matije Korvina. Odlazak do centra grada. Slobodno vreme za šetnju i individualni obilazak. Preporučujemo da se poseti stara Sinagoga, Trg Eržebet, centralna Vaci ulica i prelepo šetalište uz obalu Dunava. Putnici koji su se opredelii za posetu multimedijalne izložbe Van Goga, uz pratnju vodiča odlaze na izložbu, dok ostali imaju produženo slobodno vreme u centru grada ili slobodno vreme u tržnom centru „Arena“. Posle završetka izložbe, u večernjim satima sledi povratak u Suboticu. Očekivani povratak na polazišno mesto u kasnim večernjim časovima.
2
Kompletan program u PDF-u
Kompletan program možete preuzeti klikom OVDE