Top
 

Beč – Advent 1ND

14650RSD po osobi

Vodimo Vas u Beč. U nekadašnjoj prestonici Hapsburške monarhije sakupilo se toliko kulturnog i umetničkog blaga da je na Vama da izabereTE u koji deo grada ćete odlutati. Prošetaćemo srednjevekovnim ulicama, posetiti Belvedere, hodati stopama Sisi i Franca Jozefa

OBILAZIMO: BEČ – BOŽIĆNI VAŠAR  

15-16.12.2023.
 • Cena po osobi
  Odrasli 14.650 RSD, deca do 12 godina 12.300 RSD
 • Uključeno u cenu
  Prevoz klimatizovanim autobusom turističke klase bez TV-a i WC-a, prevoznika “Subotica trans” iz Subotice, smeštaj 1 noćenje u hotelu PIRAMIDA**** (u 1/2 i 1/3 sobama) u Beču na bazi 1 noćenja sa doručkom (švedski sto - samoposluživanje), razgledanje Beča po program u pratnji vodiča, pratilac grupe i organizacioni troškov
 • Nije uključeno u cenu
  Putno zdravstveno osiguranje koje se plaća posebno u Agenciji, fakultativni i ostali individualni troškovi koji se plaćaju na licu mesta predstavniku lokalne agencije ili na ulazima.
 • Način plaćanja
  Uplata 6000 din po osobi prilikom rezervacije, ostatak do polaska ili u 3 iste mesečne rate čekovima građana do 15.02.2024. godine.
1
OBILAZAK MAGIČNOG BEČA
1. dan (15.12.2023.) Polazak iz Bačke Topole u 00:00, potom iz Subotice u 00:30h ispred glavne autobuske stanice. Vožnja preko Mađarske sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora i obavljanja graničnih formalnosti. Dolazak u Beč - grad iz snova za sve romantične i zainteresovane za istoriju. U nekadašnjoj prestonici Habsburške monarhije sakupilo se toliko kulturnog i umetničkog blaga da je na putniku samo da izabere u koji deo grada da odluta. Prošetaćemo srednjevekovnim ulicama, posetiti Belvedere, hodati stopama Sisi i Franca Jozefa. Odlazak u centar grada. Panoramsko razgledanje znamenitosti u pratnji vodiča: Gradske kuće, pozorišta, bečkog univerziteta, opere, katedrale Sv. Stefana, parlamenta, carske palate – Hofburg, dvorca Belvedere (u trajanju od oko 3 sata). Odlazak do čuvene ulice “Mariahilfer Straße”, slobodno vreme. Potom sledi smeštaj u hotelu Piramida****. Noćenje.
2
TRŽNI CENTAR SUD I BOŽIĆNI VAŠAR U BEČU
2. dan (16.12.2023.) Doručak u hotelu na bazi švedskog stola. Oko 09:00h odlazak u tržni centar „Sud“ - najveći tržni centar u Beču sa preko 300 prodavnica koji se prostire na 173.000 kvadrata. Nakon tržnog centra planiran je odlazak u centar grada na Božićni Vašar – na većini bečkih trgova organizuje se vašar, najveći je kod gradske kuće (Rathausplatz). Slobodno vreme. Povratak u kasnim večernjim časovima na autobusku stanicu Subotica, potom u Bačku Topolu.
3
Kompletan program u PDF-u
Kompletan program možete preuzeti klikom OVDE