Top
 

Tours Search

Tokom jednodnevnog izleta do susedne Mađarske obići ćemo znamenitosti grada Segedina. Obalom reke Tise i od trga do trga provešće nas lokalni vodič, dok ćemo popodne iskoristiti za posetu gradu Mako i opuštanje u Hagymatikum banji. U kupalištu vas očekuje 17 bazena sa banjskom vodom.

2200RSD / po osobi
09.10.2021.

Obilazimo prestonicu Mađarske - Budimpeštu. Ribarski bastion, crkva Matije Korvina, Bazilika Svetog Stefana, Andraši bulevar, Trg heroja su neke od znamenitosti koje ćemo obići. Fakultativno obilazimo ZOO vrt koji spada u jedan od najstarijih i najlepših na svetu.

2200RSD / po osobi
30.10.2021.

Zahvaljujući bogatoj istoriji staroj dva milenijuma, uticaju i spajanju različitih civilizacija, kultura i tradicija Pečuj je jedan od najuzbudljivijih gradova u Mađarskoj. Burna istorija ispisala je svoje stranice na licu ovog grada te se danas na uređenom prostranom trgu nalaze katolička katedrala, džamija, sinagoga.

2200RSD / po osobi
6.11.2021.

Vodimo Vas u okolinu Bijeljine - magično etno selo "Stanišići" u kojem se odmaraju i oči i duša ... Vodimo Vas u etno selo gde čovek postaje plemenitiji, ali i mudriji slušajući žubor potoka i vodenice. Nakon toga idemo do Bijeljine gde možete posetiti manastir Sv. Vasilija Ostroškog , a za ljubitelje šopinga tu su…

1900RSD / po osobi
13.11.2021.