Majorka, Španija:
Ponudu hotela na ostrvu Majorka pogledajte prateci linkove agencija u nastavku a za sve dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju 

http://www.bigblue.rs/MAJORKA-Hoteli/111/1/ListaHotela.aspx

https://www.filiptravel.rs/sr/location/majorka

https://www.ponte.rs/putovanja/letovanje/spanija/majorka?gclid=EAIaIQobChMIqp-Qy82Y2QIVuArTCh0wzwLkE...

http://odeontravel.rs/letovanje/spanija/majorka.aspxMajorka je najveće ostrvo u Španiji. Nalazi se u Sredozemnom moru i pripada Balearskim ostrvima, zajedno sa Ibicom, Menorkom i Formenterom. Bistro more, prelepe peščane plaže, skrivene lagune duž obale duge 554 km, borove šume, palme ali i planinski venci – sve na jednom mestu.
Majorka je ostrvo uzavrelih dešavanja, omiljena destinacija trendsetera, spoj današnje civilizacije i istorije duge deset vekova, prostranih borovih šuma i kamenih plaža na zapadu, prelepih uvala na istoku i dugih peščanih plaža na severu i jugu...
Sever Majorke ima veličanstvene plaže, a vetar koji neprestano duva predstavlja posebnu atrakciju za surfere. Na jugu su plaže prekrivene bisernim peskom i izgledaju gotovo nestvarno.
Glavni grad Palma je pravo mondensko mesto, sa velikim brojem luksuznih hotela, vila i predivnih plaža. Sve podređeno gostima za savršen odmor i dobru zabavu. Pravi duh Španije ćete osetiti šetajući se uskim mediteranskim uličicama i uživajući u dobrom vinu i ribljim specijalitetima spremljenim na tradicionalan način. Moderna letovališta poput Arenala i Magalufa su poznata po zabavi i provodu koji traje do kasno u noć.