Palić i Rokin salaš / Palics - Róka Tanya:
Obilazak Palića čini: dvočasovna poseta Zoo vrtu, šetnja uz obalu Lajoša Vermeša uz razgledanje Vile Lujze, Ženskog i Muškog štranda i Velike terase. Slobodno vreme za odmor i rekreaciju na igralištu drvene konstrukcije. Na Rokinom salašu program počinje ručkom, a zatim se deca usmenim i vizuelnim putem u malom muzeju upoznaju sa istorijatom i biljnim i životinjskim vrstama Ludoškog jezera i okoline. Sledi obilazak salašarske kuće uređene u autentičnom duhu prošlosti, učestvovanje u ponuđenim radionicama i poseta suvenirnici.Slobodno vreme za sportska takmičenja i rekreaciju na igralištima.

Palics körbejárása magába foglalja: állatkert látogatása és séta Vermes Lajos partján Villa Luiza, Női és Férfi strand és a Nagy terasz megtekintésével. A szabad idő és pihenés a fábol készitett játszótéren zajlik. Fakultativ – csónakázás a Palicsi tavon.
A Róka tanyán a program ebéddel kezdődik, útána a gyermekek megismerkednek a helyi növény és állat világával. Ezek után következik a tanyaház megtekintése, amely nem tér el a régi időktöl és amelynek, a szelleme a régi időkre emlékeztet úgy, mint az ott található szuvenirbolt. Szabad idő a sportvetélkedésekre, játszásra és rekreációra van rászánva. Opció: séta a Hrastovača erdőben – Makkhetesen.